PETRILA: S-au recomandat drept muncitori și i-au furat telefonul

În data de 05.09.2017, Poliţia Orașului Petrila a fost sesizată de o femeie  în vârstă de 67 de ani, despre faptul că, în data de 02.09.2017, în timp ce se afla singură în locuinţa sa din Petrila, la uşa sa s-au prezentat doi tineri cărora le-a permis accesul în apartament, pentru „a face lucrări”.

După plecarea celor două persoane necunoscute, partea vătămată a constatat ca i-a fost sustras din locuință un telefon mobil, motiv pentru care a sesizat Poliţia.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, poliţiştii vă recomandă că fiți precauți când sunteţi abordaţi de  persoane necunoscute care pretind că sunt angajaţi ai societăţilor de utilități (gaz, curent, primărie, cablu TV, etc.) sau care pretind a fi reprezentanți a unor supermarketuri ce oferă gratuit produse, sau prezintă diverse promoții; nu permiteți accesul acestora în locuință, sau, dacă totuși o faceți, nu îi lăsați nesupravegheați nici măcar pentru o perioadă scurtă de timp. Dacă aveți suspiciuni în legătură cu persoane străine aflate în scara de bloc/zona în care locuiţi, anunțați imediat Poliția și alertați vecinii.

Biroul de presă al IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.