Petroșani: Fără apă caldă și căldură în iarna ce urmează

Peste 2000 de abonați ai societății de termoficare din Petroșani au fost înștiințați de faptul că în sezonul de iarnă 2018-2019 nu vor beneficia de apă caldă și căldură. Administratorul judiciar al societății a trimis notificările astfel încât abonații să își poată lua măsuri până în iarnă.

“Vă informăm prin prezenta că din motive obiective suntem în imposibilitatea de a vă mai furniza energie termică și apă caldă în sezonul de iarnă 2018-2019. În eventualitatea, puțin probabilă, că situația se va schimba vă vom comunica în termen”, arată informarea transmisă de administratorul judiciar al societății de termoficare în notificarea transmisă abonaților.

Administratorul judiciar al societății de termoficare susține că a decis să anunțe abonații din timp, astfel încât aceștia să își poată lua alte măsuri pentru a avea încălzire în sezonul de iarnă viitor.

“Direcția de Finanțe a cerut falimentul societății, iar noi am decis să le punem în vedere abonaților faptul că la iarnă există posibilitatea de a nu mai avea căldură. Mi se pare normal să îi informăm din timp și nu în septembrie sau octombrie. Dacă societatea intră în faliment, juridic nu mai există posibilitatea de a furniza aceste servicii”, a declarat administratorul judiciar al societății de Termoficare din Petroșani. 

Termoficare Petroșani – pierderi de peste 66 de milioane. Societatea de termoficare din Petroșani adună pierderile. Societatea are pierderi de peste 66 de milioane de lei. În data de 17 ianuarie 2011 a fost deschisă procedura generală de insolvență, iar în 18 septembrie 2012 s-a aprobat planul de reorganizare.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.