Petroșani: Măsurători topografice la noua bază sportivă

Au început măsurătorile topografice la noua bază sportivă de la Petroșani.  Astfel după efectuarea acestor măsurători și amplasarea de țăruși, vor putea începe efectiv lucrările de construcție la această nouă și modernă bază sportivă.

„Am fost în teren, la Stadionul Jiul, împreună cu topografii care trasează viitorul amplasament al bazei sportive pentru care în urmă cu două săptămâni s-a semnat contractul de lucrări cu CNI. În cel mai scurt timp, constructorul va intra în teren și vor demara lucrările propriu-zise. La  Stadionul Jiul Petroșani va fi amenajată o bază sportivă ce va cuprinde un teren de fotbal cu suprafață artificială, cu 500 de locuri în tribună, dar și instalație de nocturnă, spații administrative și un  mini-teren de baschet, handbal sau alte sporturi”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Baza sportivă se va construi la stadionul Jiul Petroșani printr-o investiție derulată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții. În cadrul contractului se va construi un teren de fotbal cu suprafață artificială, cu 500 de locuri în tribună, dar și instalație de nocturnă, cu spații administrative și un  mini-teren de baschet, handbal sau alte sporturi.  Contractul de finanțare a fost semnat în prezența secretarului de stat în MDLAP, Vetuța Stănescu, și a directorului general al CNI, Manuela Pătrășcoiu. Peste 6 milioane de lei este valoarea investiției.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.