Petroșani: Noi măsuri pentru combaterea răspândirii infecțiilor cu coronavirus

Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Petroșani s-a întrunit, din nou în cursul zilei de astăzi. Au fost luate noi măsuri pentru combaterea răspândirii noului coronavirus. Se vor aduna băncile, se vor închide parcurile, dar a fost înființat și un centru de permanență.

”Am avut Comitetul Local pentru Situații de Urgență unde am luat câteva măsuri pentru închiderea parcurilor, închiderea locurilor de joacă pentru copii, ridicarea băncilor de pe Centrul Civic, stabilirea  unei permanențe la primărie și punerea la dispoziție a două numere de telefon unde lumea poate să sune. Aplicarea Articolului 8 din Ordonanța Militară prin care ni se solicită să identificăm persoanele vulnerabile care au peste 65 de ani și care nu se pot aproviziona singure sau au probleme. Toate aceste măsuri au fost luate în Comitetul Local pentru Situații de Urgență”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

În plus, există reglementări și în ceea ce privește transportul în comun.

”La taxi nu au voie să ia mai mult de una sau două persoane și acestea pe bancheta din spate. Pentru microbuze nu au voie să ia în picioare”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi primarul municipiului Petroșani.

Măsurile restrictive care au fost impuse se fac în colaborare cu poliția și jandarmeria și fac ca circulația să fie restricționată după orele 22.00 și în rest nu mai mult de trei persoane împreună.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.