Petroșani: Tineri reținuți pentru comiterea unor infracțiuni de amenințare, distrugere și lovire

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul  Poliției Municipiului Petroșani au efectuat o acţiune în urma căreia au depistat cinci bărbaţi (cu vârste cuprinse între 19, 20 şi 37 de ani), toţi din municipiul Petroşani, care au fost conduși la sediul Poliției pentru a fi audiați cu privire la comiterea infracțiunilor de amenințare, distrugere și lovire sau alte violențe.

Poliţiştii au stabilit că aceştia, în data de 10.09.2019, în jurul orei 17:50, au provocat distrugeri prin folosirea de obiecte contondente autoturismului unui tânăr de 20 de ani, pe care  l-au şi amenințat.

De asemenea, tot în data de 10.09.2019, în jurul orei 20:20, cei cinci au aruncat cu pietre în autoturismul condus pe strada Gheorghe Barițiu, din Petroșani, de un tânăr de 27 de ani. Astfel, au fost  produse distrugeri maşinii, iar una dintre pietrele aruncate spre autoturism  a ricoșat din tetiera scaunului șoferului și l-a lovit pe cel aflat la volan în zona capului (fără a-i fi provocate leziuni traumatice).

Față de trei dintre cei cinci petroşeneni (în vârstă de 19, 20 şi 27 de ani), poliţiştii au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, aceştia urmând a fi prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, în vederea luării măsurilor legale.

La acţiunea de ieri, poliţiştii au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. ”Decebal” Hunedoara.

Magistraţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani au dispus, în cauza celor 3 tineri reținuți ieri de polițiștii petroșăneni, instituirea controlului judiciar pe 60 de zile.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.