Petroșani: Un an, 10.000 de tone de deșeuri

10.000 de tone au fost ridicate, anul trecut, de pe raza municipiului Petroșani. Într-un singur an de zile, la Petroșani au fost colectate 10.000 de tone de deșeuri menajere. La acestea se adaugă și cele din demolări.

“Gunoiul menajer se colectează lunar din stațiunea montană Parâng și zilnic de pe raza municipiului Petroșani. În cursul anului 2017, în municipiul Petroșani s-au colectat aproximativ 10.000 de tone de deșeuri menajere și peste 800 tone deșeuri din demolări. Începând cu data de 30.06.2017 a fost încheiat un contract de prestări servicii pentru buna desfășurare a activităților de salubrizare, precolectare, colectare și transportul deșeurilor municipale”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Totodată au fost colectate și 435 de kilograme de deșeuri electrice și electronice. Gunoiul din Petroșani este colectat cu trei autocompactoare de 19 mc fiecare și două autocompactoare de 12 și 14 mc. Deșeurile din Petroșani sunt transportate și depozitate la Bârcea Mare.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *