Petru Mărginean explică de ce candidează din partea PSD: ”Este foarte greu să câștigi din poziția de independent”

Petru Mărginean, care a fost ales să candideze la Primăria Devei din partea PSD vineri seara, a explicat de ce a acceptat oferta social democraților.

”Există momente în viață când ești dator să oferi, celor de lângă tine, explicații. Pentru că iți pasă, pentru că te interesează ce gândesc și ce simt oamenii care cred în tine, care au crezut în tine. Am pornit în această competiție din poziția de candidat independent din motive pe care mulți le cunoașteți.
Am fost conștient și eu, dar și devenii cu care am stat de vorbă în aceste luni, că este foarte greu să câștigi o campanie din poziția de independent. Iar dacă o câștigi, te intrebi, pe bună dreptate, cum iți vei putea onora angajamentele?!
În momentul în care am primit propunerea de la PSD, am încercat să cântăresc lucrurile cum am putut mai bine. În 2012 am candidat pentru Primăria Devei din partea USL, susținut de trei partide:PSD, PNL si PC. PC – nu mai există. PNL a facut în ultimul an niște jocuri pe care doar ei le înțeleg.
PSD au fost deschiși, hotărați si au promis că voi avea tot sprijinul lor pentru Deva, pentru proiecte importante, pentru dezvoltarea orașului. Pentru toate astea, le mulțumesc!
Cunosc oameni extraordinari printre ei și sper să-i am alături, să fim o echipă care să vină în fața dumneavoastră cu fapte, nu cu vorbe.
Știu că-mi asum riscul de a fi criticat de unii. Sper să-mi acordați șansa de a demonstra ca „Omul sfințește locul” și de a demonstra ca promisiunile chiar pot fi onorate”, a scris Petru Mărginean pe pagina sa de Facebook.

citește și:

poate vrei să citești și:

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *