Piața Agroalimentară din Vulcan a fost închisă

Piața Agroalimentară din municipiul Vulcan a fost închisă. Comisarii de la Protecția Consumatorului și Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor au identificat mai multe nereguli, astfel că au decis închiderea temporară a pieței.

”Administrația locală în frunte cu primarul Ghe Ile, nu au pus în aplicare regulile prevazute în mod expres în Ordonanța Militară, privind existența marcajelor de distanțare socială. Astfel Primăria Vulcan a fost sancționată cu amendă în valoare de 10.000 lei, conform art 7 din O.M. nr. 3 alin.1 din O.U.G. nr.1/1999. Din banii cui se va plăti amenda dommule primar? Aveați si pentru piață un proiect în cap si nu știm noi? Ca ordonator principal de credite cum v-ați simțit când ați semnat procesul verbal, ați avut vreo remușcare?”, spune Dănuț Anghel, președintele PNL Vulcan.

Mai exact, autoritățile locale de la Vulcan nu au pus în aplicare prevederile Ordonanței Militare Nr. 3, privind existența marcajelor de distanțare socială. Măsurile de distanțare socială trebuie respectate pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu noul tip de coronavirus.

 

 

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *