,,Pinocchio” – Spectacol interactiv pentru copii

Primăria Municipiului Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva vă invită marți, 19 martie 2024, la ora 17:00, la Sala Mare a Centrului Cultural, la spectacolul cu piesa ,,Pinocchio”, pus în scenă de Teatrul Fantezia din Galați.

Spectacolul interactiv pentru copii ,,Pinocchio” vine ca o învățătură pentru cei mici, fiind însă o piesă educativă, ce se adresează întregii familii, de la mic, la mare.

Spectatorii se vor întâlni cu o mulțime de personaje pozitive și negative care, împreună, alcătuiesc intrigi, tensiuni și momente pline de umor și veselie.

Spectacolul este construit într-un mod interactiv, reacția copiilor la jocul actorilor fiind incredibilă. Costumele frumoase, momentele muzicale și un decor deosebit aduc bucurie copiilor.  În spectacol apar o mulțime de mascote dând o culoare aparte: Grillo, Vulpoiul, Motanul, Elsa și Anna din Frozen, Mickey & Minnie, Goofy, Donald & Daisy, Pikachu, Shreck și Motanul Încălțat. Apare și Patrula Cățelușilor, în formulă completă, Ryder, Chase, Marshall, Rubble, Skye, Zuma și Rocky.

După spectacol, toate aceste personaje stau la dispoziția părinților pentru a face fotografii copiilor cu personajele lor preferete. Nu se percep bani pentru fotografii.

Copiii sub 3 ani precum și copiii cu dizabilități și însoțitorii acestora au acces liber în sala de spectacol. De asemenea, grupurile mai mari de 10 persoane au  reducere la prețul biletului.

Pentru celelalte categorii de public, prețul biletelor este  30 lei sau 35 lei, în funcție de locul din sala de spectacol. Biletele pot fi achiziționate de pe eventbook.ro eventbook.ro/theater/bilete-spectacol-pinocchio-deva și de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, cu 2 ore înainte de începerea spectacolului.

Rezervări se pot face la tel. 0747470805, printr-un mesaj pe whatsapp (exemplu -Deva 3 bilete – Nicolescu).
La acest spectacol nu se vând produse .

 

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *