Plăți de peste 100 de milioane de lei pentru investițiile prin „Anghel Saligny”

Reprezentanții Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației au anunțat faptul că au fost virate sumele de bani pentru aproape 90 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Acestea vizează mai multe proiecte cum ar fi reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, dar și altele.

„Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 116.958.835,28 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 89 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Facturile au fost depuse de autorităţile publice locale din 33 de județe, pentru proiecte care vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea unor sisteme de alimentare cu apă potabilă, rețele de canalizare și stații de epurare, construirea unor poduri, precum și înființarea sau dezvoltarea unor sisteme inteligente de distribuție a gazelor naturale”, informează reprezentanții Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

 

 

Monika BACIU

sursa foto: Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *