A plecat la muncă și nu s-a mai întors. Ați văzut-o?

Ieri, în jurul orei 19:00, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, în data de 18.11.2019, concubina sa, BOLOCAN ANA (foto), în vârstă de 41 de ani, a plecat în jurul orei 09:00 de acasă, pentru a face curățenie pe scara unui bloc de locuinţe din municipiul Vulcan și nu a mai revenit la domiciliu.

Concubinul femeii a afirmat că este posibil ca aceasta să fi plecat în municipiul București (dar nu a fost în măsură să comunice adresa sau alte date ce ar putea conduce la depistarea femeii).

Femeia prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,65 metri, păr scurt roșcat, față rotundă, ochi căprui, fără semne particulare, greutate circa 50 kg..

La data plecării, femeia era îmbrăcată cu o geacă de culoare galben-muștar şi pantalon tip blue-jeans, de culoare albastru deschis.

Poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării persoanei dispărute cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.