Minoră de 14 ani, din Orăștie, căutată de familie. Ați văzut-o?

În data de 19.11.2019, în jurul orei 11:00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie din localitate despre faptul că fiica sa, IOANI MANUELA SÎNZIANA (foto), în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu, în jurul orei 06:30, spre locuinţa unei colege, de unde cele două urmau să se deplaseze la școală (unde, însă, minora nu a mai ajuns).

Femeia a precizat că are cunoştinţă despre faptul că minora ține legătura cu un băiat (la care crede că se află) și că a primit mai multe mesaje telefonice de la fiica sa, în care aceasta îi comunica că “este bine”.

Semnalmentele minorei sunt următoarele: înalțime:1,57 cm., talie potrivită, ochi verzi, părul scurt, roșcat – mov.

În momentul plecării voluntare de la domiciliu, aceasta purta pantaloni tip trening (negri), bocanci negri şi geacă neagră. Menționăm faptul că minora nu a mai plecat voluntar de acasă fără a-i comunica mamei sale unde se află.

Poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării persoanei dispărute cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *