Plin de șoferi iresponsabili pe șoselele județului

În data de 06.09.2021, în jurul orei 00:10, polițiștii Secției de Poliție Rurală Baru au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 66, pe raza localității Crivadia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat pe D.N. 66, pe raza localității Crivadia, autoturismul implicat în evenimentul rutier (acesta prezenta avarii și era abandonat).

În urma investigațiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat şi pe conducătorul auto care a condus autoturismul respectiv, un bărbat  de 33 de ani, din comuna Pui, care recunoscut că el a condus autoturismul. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 05.09.2021, în jurul orei 20:30, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism  care circula pe strada Tudor Vladimirescu, din Lupeni. Poliţiştii i-au solicitat conducătorului auto documentele personale și cele ale autoturismului, acesta declarând verbal că nu are asupra sa cartea de identitate şi permisul de conducere. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că cel aflat la volan,  un tânăr de 20 de ani, din Lupeni, avea permisul de conducere anulat.

 

La data 05.09.2021, în jurul orei 04:20, poliţiştii au observat în trafic un autoturism care se deplasa sinuos pe bulevardul Decebal, din Deva, motiv pentru care au solicitat oprirea acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase din dotarea autospecialei de poliție.

Conducătorul autoturismului, un bărbat de 33 de ani, din Deva,   a fost supus testării cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,71 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data 04.09.2021, în jurul orei 20:30, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Baia de Criș, a condus un autoturism pe Aleea Romanilor, din Deva, iar întrucât a pătruns pe un sector de drum public la începutul căruia era instalat indicatorul accesul interzis, a fost oprit de poliţişti, pentru control.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul  nu este  posesor de permis  de  conduce.

 

La data 04.09.2021, în jurul orei 22:55, poliţiştii au oprit pe Calea Zarandului, din municipiul Deva, un autoturism care nu avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare şi era condus de un tânăr în tânăr în vârstă de 28 de ani, din Deva.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânărul  figura cu dreptul de a conduce anulat, iar autoturismul nu este înmatriculat. În urma testării cu aparatul alcooltest a tânărului, a rezultat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 04.09.2021, în jurul orei 07:10, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Jieț, din Petrila,  o autoutilitară care circula pe direcția Petrila-Voineasa.

În urma  verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că  cel aflau la volan, un bărbat de 39 de ani, din Petrila, nu este posesor de permis de conducere.

 

La data 03.09.2021, în jurul orei 18:15, un bărbat de 64 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost oprit identificat de poliţişti în trafic, pe strada Bejan, din Deva.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul  avea  dreptul de a conduce, cu mențiunea cu restricții-suspendat.

 

La data de 03.09.2021, în jurul orei 11:10, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Deva au depistat în trafic un bărbat de 66 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe DN7, în localitatea Sântuhalm, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit că acesta figurează având dreptul de conducere cu restricții-suspendat.

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *