Polițiști aflați în patrulare au ajutat un șofer de camion să schimbe o roată, în trafic pe DN7

Trei polițiști aflați în patrulare au ajutat un șofer de tir, care se chinuia să schimbe o roată pe DN 7, între localitățile Simeria și Deva. Din acest motiv s-au creat coloane de mașini pe ambele sensuri, însă oamenii îmbrăcați în uniformă, ajunși la fața locului, nu s-au dat înapoi să dea o mână de ajutor șoferului aflat într-o situație dificilă.

„În această dimineață, în jurul orei 08:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Simeria, aflându-se într-o misiune de patrulare pe DN7, au observat că traficul rutier se desfășoară îngreunat la ieșirea spre municipiul Deva, formându-se coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers.
Ajunși la locul ambuteiajului, polițiștii au constatat că un autotren a rămas în pană, iar conducătorul vehiculului, un bărbat de 34 de ani, din județul Argeș, încerca să schimbe roata defectă.
Fără să stea pe gânduri, cei trei agenți de poliție, Cristian, Vlad și Darius, din cadrul Biroului Rutier și al celui de Ordine Publică, și-au împărțit rapid sarcinile: aceștia au dat o mână de ajutor conducătorului auto și au dirijat traficul rutier în zonă, astfel încât, în mai puțin de 20 de minute, autotenul și-a putut continua drumul – nu înainte ca șoferul să le mulțumească tinerilor polițiști pentru sprijinul acordat”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *