Poliţiştii au dat zeci de amenzi şoferilor care au blocat circulaţia pe Transfăgărăşan

Poliţiştii din Sibiu au dat 34 de amenzi şoferilor care au blocat circulaţia pe Transfăgărăşan, pentru că au parcat neregulamentar. Echipaje de Poliţie asigură şi duminică fluidizarea traficului în zonă.

„Condiţii meteo dificile pe Transfăgărăşan! Când circulaţi în coloană, măriţi distanţa de siguranţă şi folosiţi luminile de întâlnire”, au mai transmis poliţiştii din Sibiu.

Staţia meteo de la Bâlea Lac arăta, la ora 10.00, o temperatură de 10,6 grade, cer parţial noros şi umiditate de 83%.

„Revenim cu recomandările adresate conducătorilor auto care intenţionează să se deplaseze pe Transfăgărăşan să parcheze autovehiculele doar în locurile special amenajate în acest scop şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine, dar şi semnalizarea rutieră amenajată în zonă”, a mai transmis sursa citată.

Autorităţile au anunţat, sâmbătă, că este aglomeraţie mare pe Transfăgărăşan, iar unii şoferi au parcat pe carosabil, blocând traficul. „Din seria: mie să-mi fie bine, restul se descurcă”, au transmis ironic reprezentanţii Poliţiei Sibiu, care au precizat că sunt aplicate amenzi tuturor care sunt în această situaţie.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.