Șoferul s-a speriat și a fugit de la locul accidentului

La data de 16.05.2018, în jurul orei 20:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic despre faptul că, pe strada Rotarilor, un autoturism a lovit un pieton.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la fața locului a identificat pietonul, un hunedorean în vârstă de 55 de ani, care a declarat faptul că, în timp ce traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure, a fost accidentat de un autoturism. Potrivit victimei, conducătorul auto a oprit maşina după producerea accidentului rutier, însă, la scurt timp, a urcat în autoturism și şi-a continuat deplasarea, spre bulevardul Decebal.

Poliţiştii au demarat o serie de cercetări în vederea identificării conducătorului auto, un bărbat în vârstă de 54 de ani,  din Călan, care, în jurul orei  21:00, s-a prezentat la sediul Poliției Orașului Călan şi a declarat faptul că a accidentat un pieton care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

Bărbatul le-a mai relatat poliţiştilor că a oprit autoturismul la locul producerii accidentului, dar când a văzut că mai multe persoane s-au apropiat de el cu intenţia de a-l agresa,  s-a speriat și a plecat cu mașina către orașului Călan, unde a  anunțat evenimentul.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea gravă a pietonului.

 

 

Biroul de presă- IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *