Polițiștii au verificat persoanele aflate la un eveniment muzical, de la poalele cetății și au testat conducătorii auto cu aparatul drugtest

În seara zilei de 16 iunie 2022, cu ocazia evenimentului muzical „Party After Exam”, desfășurat în zona adiacentă a Porții de intrare nr. 1 din Cetatea Devei, din municipiul Deva, județul Hunedoara, polițiștii au acționat în cadrul dispozitivului curent de ordine şi siguranţă publică, având ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror fapte antisociale precum și prevenirea consumului ilicit de substanțe interzise.

Poliţiştii rutieri au acţionat cu autospecialele dotate cu echipamente de măsurare a vitezei pe tronsoanele intens circulate ale arterelor principale din municipiul Deva, în scopul prevenirii accidentelor rutiere, a combaterii vitezei excesive, precum și a consumului de băuturi alcoolice sau substanțe interzise.

Cu această ocazie, au fost testați un număr de 3 conducători auto cu aparatul drugtest, care în urma acestor testări rezultatele au fost negative.

De asemenea, au fost efectuate verificări cu privire la efectuarea actelor de comerț, sens în care la o societate de comerț a fost aplicată o sancțiune contravențională și a fost confiscată suma de 260 de lei conform O.G. nr. 28/1999.

 

 IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.