Prefectul a convocat astăzi Comisia de Dialog Social, în urma solicitării transmise de sindicatul „Speranța” din Orăștie

Prefectul județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a convocat astăzi Comisia de Dialog Social, în urma solicitării transmise de sindicatul „Speranța” din Orăștie.

Liderii sindicali au prezentat comisiei nemulțumirile referitoare la plata sau acordarea de zile libere pentru angajații care și-au desfășurat activitatea în zilele sărbătoare legală.

La discuții a fost convocată și conducerea societății, care a fost reprezentată de o parte a Consiliului de Administrație.  Membrii C.A. au precizat că la S.C. „Activitatea Goscom” Orăștie au fost respectate toate drepturile salariaților, prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă aflat în vigoare.

La întâlnire a fost prezent și inspectorul șef al I.T.M. Hunedoara, Adrian Bozdog, care a prezentat Comisiei de Dialog Social o informare legată de tema discuțiilor de astăzi ale Comisiei de Dialog Social.

Prefectul județului Hunedoara, a solicitat celor două părți, sindicat și administrație, să respecte întocmai legile aflate în vigoare, referitoare atât la drepturile și obligațiile salariaților cât și ale angajatorilor.

 

Biroul de presă

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.