Pregătirile pentru admiterea la UPET, pe ultima sută de metri

Universitatea din Petroșani se află în plină perioadă de pregătire pentru admitere, iar sistemul online este în centrul atenției. Echipa verifică cu atenție funcționalitățile și se asigură că totul funcționează corect pentru candidați.

„Acum e perioada finală de pregătire pentru adminitere, în care verificăm tot sistemul de admitere online, să vedem dacă sunt posibile rateuri, dacă se întâmpină eventuale greutăți. Pot veni și candidații direct la Universitate și îi ajutăm să se înscrie online.

Prin această admitere online, noi realizăm baza de date de care avem nevoie și realizăm coordonatele în așa fel încât să cerem date suplimentare ale candidaților care sunt admiși”, a explicat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității din Petroșani.

De asemenea, Universitatea participă la un târg de prezentare la Chișinău, unde are ocazia să clarifice detalii pentru viitorii candidați care vin pe bursele oferite de statul român pentru românii de pretutindeni.

„Mai avem o participare la un târg de prezentare la Chișinău. Astfel, avem posibilitatea de a lămuri mai bine viitorii candidați care vin pe bursele oferite de statul român ca români de pretutindeni”, a explicat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității din Petroșani.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *