Premierul Orban anunţă că Guvernul nu renunţă la acordarea voucherelor de vacanţă

Primul ministru Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că Guvernul nu va renunţa la acordarea voucherelor de vacanţă angajaţilor din sistemul public. „Decizia Guvernului este aceea de a menţine voucherele de vacanţă”, a afirmat şeful Guvernului.

Premierul Ludovic Orban cataloghează drept „fake news” ideea conform căreia Guvernul ar urma să renunţe la acordarea voucherelor de vacanţă angajaţilor din sistemul public.

„Eu am spus, îmi doresc ca şi companiile să poată să ofere aceste vouchere de vacanţă angajaţilor din mediul privat. Asta este poziţia oficială a partidului. Sigur că, de-a lungul timpului, în activitatea politică, mai apar declaraţii, dar decizia noastră, care este practic decizia Guvernului, este aceea de a menţine voucherele de vacanţă”, a afirmat Ludovic Orban, la preluarea mandatului de ministru al Economiei, Energiei şi Mediului de afaceri de către Virgil-Daniel Popescu.
Primul ministru a adăugat că voucherele au ajutat la dezvoltarea turismului, dar că Guvernul este interesat şi de capacitatea de a atrage un număr cât mai mare de turişti străini în România prin dezvoltarea infrastructurii şi printr-o „promovare adecvată a destinaţiilor turistice, care, din păcate, până acum nu s-a făcut”.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *