Premierul solicită grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a demite Avocatul Poporului

Premierul Ludovic Orban le solicită parlamentarilor #PNL să investigheze posibilitatea de o demite pe Renate Weber din funcţia de Avocat al Poporului, după ce aceasta a atacat la CCR impozitarea cu până la 85% a tuturor pensiilor speciale.

Ludovic Orban: „Avocatul Poporului nu mai este demult Avocatul Poporului. Renate Weber s-a comportat ca avocatul celor care au încălcat legea în perioada epidemiei şi au pus în pericol sănătatea celorlalţi prin nerespectarea regulilor. Renate Weber s-a arătat a fi avocatul PSD şi acum se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale de peste 7.000 de lei. Se arată a fi apărătorul celor care beneficiază pensii anormal de mari, care au abuzat legislaţia pensiilor, au profitat de orice portiţă şi şi-au umflat pensiile cu pompa.
Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber, care nu se comportă ca Avocat al Poporului, pentru a numi în sfârşit un Avocat al Poporului care într-adevăr să acţioneze în conformitate cu Constituţia şi în interesul cetăţenilor români. ”

 

sursă: facebook Partidul Național Liberal

foto: Inquam Photos | Octav Ganea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *