Premierul Tudose: Simona Halep a acceptat să fie ambasadorul sportului românesc

Simona Halep, noul număr 1 WTA, a acceptat să fie ambasadorul sportului românesc, a declarat, luni seară, la Antena 3, premierul Mihai Tudose.

”Simona Halep este un simbol al României. Ea ne-a făcut onoarea să accepte să devină ambasadorul sportului românesc. Este un gest foarte mic faţă de ceea ce a făcut Simona pentru România”, a declarat Mihai Tudose.

El a spus că Simona Halep nu este doar un ambasador al sportului românesc ci, practic, un ambasador al României.

”M-a impresionat. Este foarte modestă, zâmbeşte, este o fire foarte pozitivă. Este o fire deschisă şi vine după câteva meciuri grele, cu încărcătură emoţională foarte mare. Nu se vedea. Dacă nu eşti emoţionat când eşti într-o cameră cu Simona Halep, cu Ilie Năstase şi cu Ion Ţiriac, înseamnă că ai o problemă şi trebuie să te duci la medic. Şi ceilalţi doi, ca şi cei doi Gică, sunt simboluri. Gică Hagi dacă se duce în Turcia cred că e privit ca un rege, Gică Popescu, în Spania, cel puţin, la fel. Toată lumea îi ştie, toată lumea îi apreciază şi am uitat să îi apreciem noi şi, de ce nu, să îi folosim, nu mercantil, la justa lor valoare. Să facă ceva în fotbal, să facă ceva pentru copii, au un potenţial extraodrinar să facă ceva cu nişte copii, cu nişte generaţii care îşi caută simboluri”, a spus Tudose.

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, luni, la Guvern, cu Simona Halep, Ilie Năstase şi Ion Ţiriac.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *