Primăria Deva a plătit astăzi, două aparate performante pentru dotarea Spitalului Județean de Urgență Deva

Primăria Municipiului Deva a plătit astăzi, 3 noiembrie 2020, o nouă tranșă de bani din bugetul local către Spitalul Județean de Urgență Deva.

Municipalitatea a virat suma de 367.710 lei destinată secției Oftalmologie, conform Contractului de asociere nr. 23354/2020, încheiat între Municipiul Deva, prin Consiliul Local și Spitalul Județean de Urgență Deva.

Banii au fost utilizați pentru cumpărarea unui Tomograf în coerență optică cu angiografie (un aparat de investigație oftalmologică de ultimă generație) și a unui Auto Kerato refractometru (aparat utilizat în tratamentul miopiei, astigmatismului, prezbitismului, corecțiilor vizuale).

Primăria Municipiului Deva a alocat Spitalului Județean în anul 2020, în total, suma de 2.479.820 lei. Banii sunt destinați achiziționării de aparatură și echipamente necesare dotării secțiilor spitalului.

De asemenea, Primăria Deva a alocat suplimentar în acest an și fonduri pentru echipamente de protecție și materiale sanitare necesare pentru prevenirea și combaterea virusului COVID-19.

Continuăm să susţinem Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva pentru achiziţionarea de aparatură și echipamente medicale, conform solicitărilor şefilor de secţii.

 

Nicolae – Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.