Primăria Deva este la zi cu plata subvențiilor pentru energia termică!

Primăria Municipiului Deva a plătit, miercuri, 4 martie 2020, către Complexul Energetic Hunedoara suma de 1.220.576,32 lei, reprezentând subvențiile privind acoperirea diferenței de preț la energia termică furnizată populației, aferentă lunilor decembrie 2019 și ianuarie 2020.

Administrația publică locală subvenționează prețul la energia termică pentru devenii care sunt racordați la sistemul centralizat de termoficare, ca o măsură de protecție socială având în vedere veniturile reduse ale acestei categorii de populație.

Valoarea subvențiilor acordate de la bugetul general al municipiului Deva pentru acoperirea integrală a diferenței dintre prețul de producție, transport, distribuție și furnizare a energiei termice livrată populației a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 403/2019.

Anul trecut, Primăria Municipiului Deva a plătit, în total, Complexului Energetic Hunedoara suma de 2.281.675,97 lei, reprezentând subvențiile privind acoperirea diferenței de preț la energia termică livrată populației.

 

Nicolae-Florin OANCEA,

Primarul Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *