Primăria Deva îşi reia activitatea, după acţiunea de dezinfecţie

Primăria municipiului Deva îşi va relua activitatea din data de 18 martie, după ce în instituţie s-a făcut dezinfecţie. În continuare, primarul Florin Oancea se află internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, după ce a fost infectat cu coronavirus în timp ce a participat la o şedinţă a PNL.

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi seară, al Primăriei Deva, instituţia va fi redeschisă începând de miercuri.

”Începând cu data de 18.03.2020, se reia activitatea Primăriei Municipiului Deva din Piaţa Unirii, nr. 4. Angajaţii Primăriei Municipiului Deva îşi vor relua programul normal, cu excepţia angajaţilor Primăriei Municipiului Deva care se află în prezent în izolare voluntară la domiciliu, începând cu data de 14 martie, şi care au fost testaţi epidemiologic pentru infectarea cu virusul COVID – 19. Ca urmare a acţiunii de dezinfecţie executate, activitatea Primăriei Municipiului Deva din Piaţa Unirii, nr. 4. se poate relua în condiţii sanitare de siguranţă”, se arată în comunicat.

Angajaţii vor primi echipamente de protecţie.

”Angajaţii Primăriei Municipiului Deva vor primi măşti de protecţie şi mănuşi, pentru ca interacţionarea cu publicul să se facă în condiţii de siguranţă”, mai arată sursa citată.

Primarul Florin Oancea se află internat la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, după ce a fost infectat cu coronavirus în timp ce a participat la o şedinţă a PNL.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *