Primarul Devei Florin Oancea şi fiica sa, externaţi după ce s-au vindecat de infecţia cu coronavirus

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, dar şi fiica sa, Laura, au primit rezultatul negativ pentru a doilea test consecutiv de coronavirus, astfel că ei vor fi externaţi. Edilul a ţinut să mulţumească medicilor cărora nu le-a văzut chipul în perioada de internare şi a promis că va reveni la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara pentru a le mulţumi din nou şi a le vedea chipurile şi zâmbetul.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că vor fi externaţi, atât el, cât şi fiica sa, de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, unde au fost internaţi după ce au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus.

”Nu i-am văzut faţa, nu i-am cunoscut zâmbetul. Ştiu doar că este o doamnă doctor. Şi mai ştiu că, sub masca de protecţie, acest OM zâmbeşte. Pentru că, alături de colegii ei, astăzi a mai câştigat o bătălie. Un zâmbet care durează doar o clipă, nu e timp acum de sărbătorit, se întoarce pe front, pentru a reda vieţii alţi oameni ca noi. Vom reveni aici, după ce va trece toată nebunia, pentru a le mulţumi tuturor medicilor şi asistentelor de la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş Timişoara pentru dăruirea şi sacrificiul lor. Şi pentru a le vedea chipurile şi zâmbetul, căci ei sunt eroii noştri! Noi plecăm astăzi spre casă, spre Deva. Al doilea test a ieşit NEGATIV, pentru amândoi! Ne putem întoarce la viaţă. Vă mulţumim, dragi prieteni, pentru toate gândurile voastre bune şi vă îmbrăţişăm cu tot sufletul!”, a scris Florin Oancea pe Facebook.

Florin Oancea s-a infectat cu coronavirus, după ce a participat la o şedinţă a PNL.

Potrivit protocolului, cei externaţi din spital vor rămâne 14 zile în autoizolare la domiciliu, iar în ziua 12 vor fi testaţi din nou. Dacă şi de această dată testul este negativ, ei se vor putea reîntoarce în comunitate.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *