Primarul din Luncoiu de Jos: ”Enel=Dorel!”

Călin Dorin Dud, primarul comunei Luncoiu de Jos:

”Am lanternă. Nu avem curent! Suntem în secolul luminii!!!!!!!.Dar…Enel=Dorel! Am sunat de 10 ori azi la 0254929 sau 0800070444 și…,,deranjamentul se va remedia la ora 14.00, 22,50, 24.00″. Am sunat acum din nou și după ce am fost întrebat de 4 ori despre ce comună e vorba, de parcă omu’ de la capătul celălalt al firului ar fi din Africa de Sud, am fost informat că echipa de intervenție e în zonă! Perfect! Stau de 40 de minute ,,în zonă”. Plouă…
Latră câinii… Trec mașini… Dar nu e nici un echipaj Enel ,,în zonă “. Mai aștept! Băi, nea Enel=Dorel! , ai avut 68 de angajați pentru intervenții, mai ai 10, din care 4 nu sunt disponibili azi, deci lucrezi cu 6 oameni în toată ,,Tara Zarandului”. Tu știi că am vorbit azi cu 2 dintre ei? Vor să demisioneze! Nu mai rezistă! Au lucrat 91 de ore în ultimele 4 zile! Poate ei nu au dreptate! Poate nici operatorii cu care vorbesc și îmi dau dreptate, nu au dreptate! Dar, noi toți zicem că: Enel =Dorel, este interesat doar să încaseze facturi de la abonați pentru profit fără să facă nici o investiție în rețele. Așadar, băi nea Enel=Dorel, eu azi pot să smulg din curtea mea(proprietate privată ) stâlpul pe care tu ai firele cu energie electrică. Noi îți plătim factura lunar dar tot mai des nu avem curent electric . Tu ai stâlpii la noi în curți și nu ai plătit niciodată nimic pentru ei!
Băi, Enel…plouă încă…echipa de intervenție nu a venit! Am lanternă! Băi, Enel, nu vrei tu să ne lași? Că noi vrem!”

Notă: postările (text + foto) sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor. Titlurile aparțin redacției.

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Un comentariu la „Primarul din Luncoiu de Jos: ”Enel=Dorel!”

  • 21 septembrie 2017 la 13:48
    Permalink

    Din pacate d-ul Primar are dreptate dar aceste nemultumiri nu ajung la sefii Enel care decid totul doar in jurul profitului maxim si in defavoarea calitatii serviciului. Acesti sefi sunt platiti cu sume exorbitante si nu sunt interesati de soarta consumatorilor si a angajatilor.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *