Primarul din Vulcan, acuzat că ține ascunsă existența pestei porcine

Primarul din municipiul Vulcan, Gheorghe Ile (PSD), este acuzat de liberalul Dan Marinescu de faptul că își taie porcii pe care îi deține la porcăria familiei. Acuzațiile lansate de liberalul Dan Marinescu vin în contextul în care la Vulcan a fost depistat primul focar de pestă porcină din județ.

”Se pare că neglijența Primăriei a adus pesta porcină la Vulcan! In timp ce în Colonia de Jos “mascații” iau porcii oamenilor din curte, sus la porcărie tipic lui Dragnea, primarul Ile iși taie porcii pe modul rapid! Da, dragi vulcăneni. În timp ce pesta porcină este în Vulcan, primarul Ile își taie porcii. Trăiți, domn’ primar. Ce faceți? Tăiați porcii? De ce nu anunțați cetățenii că este pestă în Vulcan?”, spune liberalul Dan Marinescu.

De altfel, acesta a și realizat un filmuleț pe care l-a și postat pe pagina sa de socializare. De cealaltă parte, primarul din Vulcan susține că ar fi mai avantajat dacă i s-ar lua porcii.

” E jenant că am ajuns în sitația asta. Eu vin acum de la ședință, de la Deva. Nu este nimic și e foarte bine. Este suspiciune deocamdată, nu e confirmat. Am destui (porci-n.r.), sunt purcei mai mulți. Nu m-ar afecta (dacă i-ar lua organele sanitar – veterinare – n.r.), aș câștiga, că doar îi plătește cu 12 lei kilogramul. Să vină să îi ia pe toți ăia mari, să îi ia și să îi ducă. Ăia mărunți, ăia sunt sănătoși tun. (…) Nu am furat nimica, nu am vândut la nimeni. E porcul meu. Care este problema dacă tai? Tai să dau la câini, care e problema? Nu este posibil așa ceva! În ce țară trăim? Nu m-am dus la nimeni să cer ceva, sunt un om care lucrez… Am băgat atâția bani în asta…”, a declarat primarul Vulcanului, Gheorghe Ile.

La Vulcan a fost confirmată, în urma analizelor de laborator, existența focarului de pestă porcină.

Colaborator

 

VIDEO https://www.facebook.com/1674173032860488/videos/489393191873430/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.