Primele eforturi Netflix în zona jocurilor vor viza platformele mobile

Netflix a confirmat şi oferit primele informaţii oficiale despre planurile companiei de a se lansa pe zona jocurilor.

În tradiţionala scrisoare trimestrială către investitori, pe lângă rezultatele financiare, conducerea companiei americane vorbeşte, pentru prima oară, despre posibilitatea dezvoltării jocurilor, ca plus de conţinut alături de filme şi seriale.

Concret, cei de la Netflix spun două lucruri. Primul este că eforturile companiei pe această zonă se vor concentra pe jocurile mobile.

A doua informaţie, care, de asmenea, confirmă zvonurile anterioare, este că jocurile vor fi oferite în cadrul aplicaţiei actuale, fără cost suplimentar, alături de filme şi seriale. Asta nu exclude viitoare scumpiri ale abonamentelor.
Zvonurile despre planurile Netflix pe zona de gaming au fost alimentate de angajarea recentă a lui Mike Verdu, fostul şef de conţinut şi jocuri de realitate virtuală şi augmentată de la Facebook, care a fost, înainte de a lucra pentru Facebook, şeful diviziei Mobile a Electronic Arts, unde a supervizat dezvoltarea unor jocuri precum Star Wars: Galaxy of Heroes, SimCity BuildIt, Plants vs. Zombies şi Sims Free Play.

În ultimul trimestru, Netflix a atras 1,54 milioane de abonaţi noi şi a avut venituri de 7,34 miliarde de dolari.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *