Prinși de poliţişti după ce au sustras bunuri din incinta unei societăţi comerciale

Poliţia Orașului Aninoasa a fost sesizată cu privire la faptul că, în perioada 11-13.08.2018, persoane necunoscute au pătruns în incinta halelor aparținând unei societăţi comerciale din localitate, de unde au sustras mai multe bunuri (materiale de construcţii şi scule), prejudiciul fiind estimat la aproximativ 6.000 de euro.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în urma investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei, pentru cercetări, doi tineri, unul în vârstă de 19 (din Aninoasa) şi altul 23 de ani (din Petroşani). Cei doi au fost prinşi pe raza municipiului Petroşani de un echipaj de jandarmi, iar bunurile găsite asupra lor au fost recunoscute de partea vătămată ca fiind cele sustrase din societatea comercială, prejudiciul fiind, în acest mod, recuperat integral.

Faţă de aceştia a fost impusă măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 zile, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale a acestora.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *