Program de lucru normal la Uzina Mecanică Orăștie

Programul de lucru de la Uzina Mecanică Orăștie revine la normal. Activitatea a fost redimensionată dată fiind situația sanitară cauzată de noul coronavirus. Începând din această lună activitatea uzinei revine la normal, iar cel mai important aspect este că angajații care au fost trimiși în preaviz vor fi rechemați la lucru.

”Începând cu luna august, programul nostru de lucru revine la normal și prin urmare am retras preavizele angajaților, tot personalul este la lucru și avem comenzile necesare asigurării fluxului de lucru. Am depășit, cu bine, perioada dificilă. Am ieșit la liman după ce ne-am lovit de cea mai grea perioada, una fără precedent, aceasta pandemie facându-ne să ne luptam cu cele mai grele condiții de pe piață, generate de această criză provocată de Covid 19”, arată Ovidiu Vlad, directorul Uzinei Mecanice Orăștie.

Ovidiu Vlad a preluat societatea cu datorii istorice. 65 de milioane de euro are datorii societatea, însă s-au găsit soluții pentru ca activitatea să continue.

”Cu toate problemele Uzinei Mecanice Orăștie, din prezent, respectiv o datorie foarte veche, de 65 milioane €, o dotare mai veche de 20 de ani și salariați trecuți de prima tinerețe, dar încă foarte buni meseriași, în calitatea mea de director general, am găsit soluțiile cele mai bune încât activitatea sa meargă mai departe și salariații să își continue munca. Avem noi colaborări și suntem în discuții avansate cu câteva firme foarte mari. În situația în care societăți comerciale de prestigiu, fără datorii, cu dotare de ultima generație, cu personal specializat își închid activitatea, noile comenzi pe care le avem ne asigură continuitatea activității”, mai spune Ovidiu Vlad.

Toate societățile din țară au fost afectate de criza provocată de noul coronavirus. Unele dintre acestea încep să își reia activitatea.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *