Programul de guvernare nu este susținut de bugetul PSD pentru 2018

Florin CÎȚU, Senator PNL:

1. Măsurile din programul de guvernare pentru 2018 nu sunt incluse în bugetul pentru 2018. Dragnea si PSD aduc un Parlament si propun la vot un program de guvenare care nu are cum sa fie pus in aplicare. Nici acum nu vă prindeți doamna V.V. Dancila ca si dumneavoastra sunteti de “unica folosinta”?

2. Mult promisa relaxare fiscală trebuia sa aibă loc în 2017/2018. Acum Dragnea se jura ca 2019 este anul in care reduce taxele. Cum era aia… m-ai pacălit o dată, de doua ori, să-ți fie rușine… te cred și a treia oara atunci.. ?

3. Nu exista nicio măsură care sa arate cum va ține cont guvernul VVD de recomandările CE pentru reducerea deficitului structural care a depașit 3% deja. Mai simplu. Acest program ignora faptul ca bugetul pentru 2018 este neconstituțional.

4. Nu exista nicio masură în acest program care sa elimine îngrijorările care i-au făcut pe cei de la CE sa lege fondurile europene de statul de drept.

Acestea sunt 4 argumente pentru care astazi votez impotriva programului de guvernare si a guvernului VV Dancilă.

Ma aștept ca în Parlamentul României să se respecte legea. Parlamentarii PSD + ALDE +UDMR deja au votat un buget neconstituțional. Astăzi trebuie sa se opună unui program de guvernare care nu are cum, legal, să fie pus în aplicare.

Notă: postările sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *