Suspect de viol căutat de poliție

În data de 28.01.2018, în jurul orei 10:25, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Petroșani a fost sesizat despre faptul că o femeie în vârstă de 49 de ani, din Petroşani, a fost agresată de un bărbat necunoscut, care a pătruns în locuinţa acesteia.

La fața locului s-a deplasat de urgență o echipă operativă, care, din primele cercetări a stabilit că, în dimineaţa zilei de 28.01.2018, în jurul orei 09.40, persoana vătămată se afla singură în locuinţă, moment în care în curtea şi, ulterior, în locuinţa acesteia a pătruns o un bărbat necunoscut, care a lovit-o cu pumnii şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el. De asemenea, înainte de a pleca, bărbatul  a răscolit bunurile din locuinţă şi a sustras 130 de lei.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi viol, iar în urma activităţilor întreprinse au reuşit să  stabilească identitatea bărbatului bănuit de comiterea respectivelor infracţiuni. Acesta are 56 de ani şi este din orașul Plopeni,  județul Prahova.

În momentul de faţă, poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea prinderii şi a luării măsurilor legale faţă de bărbat, care a reuşit să fugă din locuinţa persoanei vătămare, înainte de sosirea poliţiştilor la faţa locului.

 

Biroul de presă – IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *