Programul „Teleşcoala” va fi reluat la TVR 2

„Teleşcoala” se reia la TVR 2 din 27 iulie, pentru a veni în ajutorul elevilor care se pregătesc pentru cea de cea de-a doua sesiune a examenului naţional de Bacalaureat. Orarul primei săptămâni, anunţă postul public.

Potrivit Ministerul Educaţiei şi Cercetării, examenele se vor defăşura începând cu sfârşitul lunii august. Pentru elevii care doresc o mai bună pregătire, în perioada 27 iulie – 21 august, TVR 2 va redifuza cursurile „Teleşcoala”.

Astfel, începând din 27 iulie, de luni până vineri, elevii pot urmări lecţii dimineaţa, începând cu ora 9.00, iar în a doua parte a zilei, lecţiile sunt programate de la ora 15.00.

Materiile de examen pentru clasa a XII-a sunt predate de profesori experimentaţi, pe baza manualelor aprobate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

Cursurile pot fi urmărite atât la TVR2, cât şi online pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii şi pe tvr.ro.

Program unic, „Teleşcoala” este o emisiune produsă integral de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *