Proiectele administrative din Deva și Petroșani, pe masa ministrului Ion Ștefan

Proiectele pe care administrațiile locale din municipiile Deva și Petroșani le au sunt în atenția ministrului Dezvoltării, Ion Ștefan. Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, și Adrian Nicolae David, administratorul public al municipiului Deva, se află la București, acolo unde discută despre prioritățile administrative ale celor două localități.

”Împreună cu primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, am participat astăzi la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației la o întâlnire cu domnul ministru Ion Ștefan și secretarii de stat Vetuța Stănescu și Cătălin Iapă. Am analizat stadiul investițiilor guvernamentale din municipiile Deva și Petroșani. Am susținut în discuții demersul lui Tiberiu Iacob-Ridzi de unificare administrativ-teritorială a Văii Jiului, pe care îl consider singura șansă de dezvoltare durabilă a acestei regiuni în viitor”, spune Adrian Nicolae David, administratorul public al municipiului Deva.

La începutul acestei săptămâni, Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani a repus pe tapet faptul că Valea Jiului ar trebui să devină o singură unitate administrativ-teritorială. Acum, edilul caută sprijin și la Ministerul Dezvoltării.

”Astăzi am avut, împreună cu Adrian David, o întâlnire cu ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, domnul Ion Ștefan. Am discutat despre stadiul investițiilor guvernamentale în municipiile Petroșani și Deva. Totodată i-am prezentat și propunerea mea cu privire la unificarea administrativ-teritorială a Văii Jiului, demers care se bucură de susținerea domniei sale și a echipei pe care o conduce”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

La această întâlnire au fost prezenți și secretarii de stat Vetuța Stănescu și Cătălin Iapă.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *