Proiectul „HERCULES”, organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, la final

Prefectul județului, Călin Petru Marian, a participat astăzi, alături de subprefectul Lorincz Szell, la întâlnirea care a avut loc pentru a marca finalul proiectului „HERCULES”, organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, destinat cursurilor gratuite de inițiere în diferite discipline sportive, pentru copii cu vârste între 6 și 14 ani.

Astăzi, în ultima zi a programului inițiat de Ministerul Sportului, au fost recompensați cu diplome de apreciere, antrenorii, instructorii și profesorii care s-au implicat, voluntar, în inițierea școlarilor hunedoreni în tainele tenisului, înotului, baschetului, fotbalului și ale artelor marțiale.

Prefectul Călin Petru Marian le-a mulțumit tuturor celor implicați în această acțiune desfășurată pe parcursul a 4 săptămâni și la care au participat 220 de elevi din localitățile județului Hunedoara, în 11 locații pentru practicarea sportului.

„Vă felicit pentru tot ce ați făcut în această perioadă și vă mulțumesc pentru că le-ați transmis copiilor informații și cunoștințe practice despre disciplinele sportive și, mai ales, despre beneficiile, importanța și oportunitățile de practicare a sportului în cadrul structurilor sportive.

Vă sunt alături la toate acțiunile organizate pentru școlari și sper ca din rândul elevilor hunedoreni să avem, în viitor, campioni naționali și, de ce nu, internaționali.” – le-a spus celor prezenți Petru Călin Marian.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *