Promisiuni onorate pentru modernizarea infrastructurii rutiere din județul Hunedoara

În prezența doamnei Vetuța Stănescu, Secretar de Stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, și a prefectului județului Hunedoara, Vasilică Potecă, la Primăria comunei Criscior s-a semnat Ordinul de începere a lucrărilor de reparații și modernizare a DN 74 Brad – Abrud (județul Alba), care traversează comuna.

La semnarea documentului de către directorul regional al D.R.D.P. Timișoara, Horațiu Mircea Simion, a fost prezent și primarul comunei Criscior, Ovidiu Furdui, care a precizat că investiția Guvernului României este deosebit de importantă pentru comunitate și pentru întreaga zonă de nord a județului.

La ora 11.00 au  început efectiv lucrările de modernizare a celor 3,1 km de drum, de la ieșirea din municipiul Brad, prin Criscior spre comuna hunedoreană, Buceș.

Prefectul județului, Vasilică Potecă, i-a mulțumit doamnei secretar de stat, Vetuța Stănescu, pentru implicare în rezolvarea problemelor județului Hunedoara și pentru demersurile făcute la ministerul Transporturilor în vederea obținerii finanțărilor necesare modernizărilor infrastructurii de drumuri naționale din județ.

Totodată,  Vetuța Stănescu, a declarat că nu vor exista proiecte nefinanțate de dezvoltare a infrastructurii din județul Hunedoara, atât din partea guvernului cât și cu ajutorul fondurilor europene.

Potențialul turistic și de investiții economice în județul Hunedoara este foarte mare și trebuie pus în valoare și prin dezvoltarea infrastructurii rutiere. Pentru mine, ca locuitor al județului Hunedoara, toate problemele autorităților locale puse în slujba oamenilor sunt deosebit de importante. M-am implicat la București pentru rezolvarea lor și o voi face în continuare, și la nivel județean.” a declarat Vetuța Stănescu – Secretar de Stat la MLPDA.

În urma unei discuții a prefectului Vasilică Potecă pe care a avut-o la Criscior cu directorul D.R.D.P. Timișoara, Horațiu Mircea Simion, acesta din urmă i-a precizat oficialului hunedorean că în județul Hunedoara alte trei lucrări de anvergură se află în executare sau aproape de finalizare:

  • Reparații DN 7A, Petroșani – Voineasa, lucrările vor fi finalizate până la începerea sezonului de iarnă.
  • Reparații și repunerea în circulație a porțiunilor de drum național din Valea Jiului, distruse de inundațiile din acest an – lucrări care vor fi finalizate în 10 zile
  • Acoperirea cu strat de șlam bituminos a porțiunilor de drum national de la intrarea în orașul Hațeg, până după Dealul Hațegului și pe porțiunea Călan – Băcia a DN 66, până la legătura cu Autostrada A1: finalizare până la începerea sezonului de iarna.

 

Prefectura Hunedoara / Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.