Promovarea județului cu buget „low-cost”

Oficialii de la Consiliul Județean Hunedoara vorbesc de promovarea imaginii județului Hunedoara, cu “cu costuri minime, alegându-se cea mai economică variantă de deplasare și participare, urmărindu-se maxima eficiență în ce privește cheltuirea banilor”. Deplasările din 2017 nu au fost deloc low-cost și nici nu au adus prea multe beneficii județului. Doar participanților care și-au mai adăugat câteva experiențe turistice în palmares. De 11 deplasări au avut parte oficialii Consiliului Județean Hunedoara în anul 2017. Suma cheltuită se ridică la  225.000 de lei. China, Spania, Olanda, Belgia, Serbia, Spania, Croația, Marea Britanie, Austria şi Franţa au fost destinațiile vizitate de cei de la Consiliul Județean Hunedoara. Nu doar oficialii de la județ au fost în deplasări în străinătate, ci și studenți ai Universității din Petroșani, culmea, unii chiar membri PSD.

 

Deplasările externe continuă și anul acesta

Deplasările externe continuă și în acest an. Oficialii județului vor să păstreze sau să reînnoade noi parteneriate de colaborare. La fel ca anul trecut, și în 2018 vor avea loc mai multe deplasări în China.

În calendarul deplasărilor externe din acest an sunt prevăzute două tipuri de acțiuni “menite să mențină apartenența județului Hunedoara la organismele europene și parteneriatele existente, dar și acțiuni care se doresc a deschide noi canale de cooperare cu partenerii externi, atragerea de fonduri de la Uniunea Europeană precum și o mai mare implicare în proiectele promovate de acestea. Se va încerca realizarea acțiunilor cu costuri minime, alegându-se cea mai economică variantă de deplasare și participare, urmărindu-se maxima eficiență în ce privește cheltuirea banilor”.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *