Propaganda mincinoasă a PSD se distribuie la pachet cu pensiile

Angajații Poștei române, care fac zilnic zeci de kilometri pe jos ca să distribuie corespondența, pensiile și cupoanele de pensie au devenit, nu de voie, ci de nevoie, agenții electorali oficiali ai PSD, dar și uneltele propagandei partidului stat. Compania Națională Poșta Română a fost dusă de către Guvernul PSD-ALDE cu un picior în groapa falimentului și mii de angajați ai Poștei tremură de teama că poate chiar de mâine ar putea să-și piardă locul de muncă, extrem de prost plătit. Cum șantajul ordinar este politica oficială a PSD, poștașii sunt siliți să dea vârtnicilor la pachet, atât cuponul de pensie cât și ziarul de campanie electorală al PSD. Fără niciun fel de scrupule, liderii PSD se folosesc de o companie națională ca de propria lor moșie, fără să plătească acest serviciu și ca să dea de înțeles pensionarilor că, numai prin ”generozitatea” lui Dragnea, persoanele în vârstă își mai încasează pensia.

Somez Guvernul și PSD să înceteze să mai bage pe gâtul pensionarilor materiale electorale mincinoase! Pensia este un drept obținut după o viață de muncă! Pensia este plătită din salariile angajaților care muncesc astăzi, nu din profitul TelDrum sau din buzunarele liderilor PSD! Pensia trebuia să crească de la 1 ianuarie, nu de la 1 septembrie! PSD să înceteze să mai mintă că majorarea alocațiilor pentru copii li se datorează lor. Alocațiile s-au dublat pentru că PNL a reușit să facă acest lucru, pe care Dragnea și PSD l-au calificat drept ”demagogie”!

 Ar trebui să le fie rușine liderilor PSD care au șantajat atâtea mii de angajați ai Poștei, doar ca să distribuie materiale mincinoase care elogiază cel mai slab guvern din istoria țării!

Astăzi, atât Ministrul Comunicațiilor, cât și șeful Poștei Române ar fi trebuit deja demiși! Dar cine să-i demită?! Căci cei care ar trebui s-o facă sunt beneficiarii direcți ai acestui abuz strigător la cer…

 

Eleonora-Carmen HĂRĂU

Senator PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *