Propunerea liberalilor din Lupeni, transpusă în hotărâre

Liberalii din municipiul Lupeni au propus anularea zilelor municipiului și redirecționarea fondurilor către Spitalul municipal Lupeni. Propunerea celor de la Partidul Național Liberal a fost transpusă într-o hotărâre de Consiliu Local. Aproape 3 milioane de lei vor ajunge la Spitalul municipal din Lupeni sub formă de aparatură medicală pentru secția de terapie intensivă.

”S-a ținut cont de propunerile consilierilor PNL Lupeni, care la ședința din 26 martie, au cerut redistribuirea banilor de la evenimentele culturale (Zilele Lupeniului, etc.) către Spitalul Lupeni. S-a votat (cu propunerile tuturor consilierilor, de la toate partidele, care au extins sumele și spre alte capitole din buget) alocarea sumei de 2.911,05 mii lei către Spitalul Lupeni. Capitolele bugetare din care s-au luat bani și s-au redirecționat către spital sunt: cultură, recreere, religie, transporturi”, scrie pe pagina sa de Facebook, Cristian Roșu, președintele PNL Lupeni.

Spitalul municipal Lupeni este spital suport pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus. unitatea medicală are secție de terapie intensivă care dispune de două aparate de ventilație mecanică.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *