Militarii au restabilit ordinea la SJU Deva

Medicii militari detașați la Spitalul Județean de Urgență Deva au restabilit ordinea. Direcția Medicală din cadrul Ministerului Apărării Naționale arată modul în care s-a procedat pentru ieșirea din carantină a unității medicale. Unitatea medicală a devenit funcţională şi este pregătită pentru preluarea cazurilor de COVID-19 din zona de responsabilitate.

”În vederea redeschiderii, s-a efectuat dezinfecţia terminală, s-au asigurat circuitele necesare elaborate de către medicii epidemiologi şi s-a stabilit prima echipă de lucru pentru următoarele 14 zile formată din personal medical, sanitar şi auxiliar”, arată Direcția Medicală din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Reamintim că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a decis instalarea unui management militar la Spitalului Județean de Urgență Deva de săptămâna trecută. Mai mulți medici militari au fost detașați la Spitalul Județean de Urgență Deva pentru a restabili situația. De altfel, SJU Deva este spital COVID-19, adică aici se tratează pacienții infectați cu noul coronavirus.

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.