PSD a boicotat ultima ședință de consiliu local de la Petroșani

PSD a boicotat ultima ședință de consiliu local de la Petroșani. Ultima ședință a Consiliului Local Petroșani din acest mandat a fost nelipsită de incidente. Consilierii locali nu au fost prezenți la ședință, asta deși ședința avea loc online.

”În Consiliul Local Petroşani avem un respect colegial pentru reprezentanţii PSD! Am lucrat împreună în acelaşi consiliu vreme de patru ani! Dar ieri, la ultima şedinţă ne-au dezamăgit profund! Au lipsit în bloc! Deşi şedinţa a fost on line şi se putea participa printr-o simplă apăsare de tastă, dumnealor au refuzat. Ostentativ. Toţi. Deci e clar un boicot organizat!

Ne-am gândit că o fi vorba de vreun proiect neagreat de PSD! Nici vorbă! S-a discutat problema acoperişului Catedralei Sf Ilie, aflată în construcţie. Că vin ploile toamnei şi edificiul trebuie protejat. Absenţa consilierilor e şi mai ciudată. Dumnealor totdeauna au susţinut catedrala. Nu cred că acoperişul li se pare inutil. Sunt oameni credincioşi, cu frică de Dumnezeu. Mirarea e şi mai mare. Preşedintele PSD şi-a declarat în repetate rânduri susţinerea pentru cultele religioase. Din România şi din întreaga lume”, spune Valeriu Butulescu, consilier local PNL.

Toţi cei nouă consilieri PNL au fost prezenţi, iar şedinţa a avut cvorumul cerut de lege.

 

Colaborator

foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *