Viorica Dăncilă și bățoșenia națională

Într-un discurs plin de bățoșenie națională, Dăncilă atacă ieri, la grămadă, ambasadorii a 11 state europene, pe cei ai Statelor Unite și Canadei, Comisia Europeană, Parlamentul European și pe Klaus Iohannis, pentru că nu sunt de acord ca PSD să modifice legislația penală în favoarea infractorilor.

După ce grăiește apăsat că “nu înțelege” (lucru care cred că nu miră pe nimeni!) cere respect pentru sine ca prim-ministru. (?) Apoi ne anunță cu nonșalanță: “Astăzi au intrat în România 125 milioane de euro, bani de la Uniunea Europeană”, dovedind că, într-adevăr, nu înțelege sau nu vrea să înțeleagă care este, de fapt, problema! 

Niciun oficial din lume nu acceptă să dea bani munciți de poporul lui, unei țări în care politicieni corupți pot să-i fure cu legea în mână! Banii europeni care vin către țări ca România au scopul să întărească Uniunea, înlăturând, în timp, decalajele.

Și uite-așa constatăm, cu amărăciune, că am ajuns în situația penibilă ca europenii să ne apere pe noi, pe români, de guvernul nostru incompetent și fără bună-credință!

Eleonora-Carmen Hărău

Senator PNL

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.