Putem reduce dioptriile la ZERO. În 50 de secunde, la Opticline Deva

Fără dioptrii. Fără ochelari de vedere. Fără liste de așteptare lungi, pentru intervenții la clinici din altă parte a țării. Începând cu luna august, hunedorenii își vor putea corecta deficiențele de vedere (miopie sau hipermetropie) în cadrul clinicii Opticline, la Deva. Totul, cu ajutorul unui dispozitiv Laser Excimer, de ultimă generație, cu ajutorul căruia dioptriile de 8 sau 9 (plus sau minus) se pot reduce chiar și la 0.

„Aparatul pe care-l vom avea peste câteva zile în clinica de la Deva ne oferă posibilitatea de a efectua operaţii de reduceri de dioptrii non-invazive. Până acum am făcut destule asemenea operaţii, dar prin schimbarea cristalinului cu un cristalin artificial care joacă şi rol de lentilă. Cu Laser Excimer nu mai e nevoie de aşa ceva, pentru că, practic, laserul intervine doar pe suprafaţa ochiului, pe cornee, şi o «şlefuieşte» în aşa fel încât ea se transformă într-un fel de lentilă naturală a ochiului. Toată operaţia efectivă durează aproximativ 50 de secunde. După operaţie se pune o lentilă de contact, ca protecţie, ce trebuie purtată o săptămână şi cam atât. Singura restricţie este ca, o vreme, după operaţie, pacientul să nu meargă la ştrand, pentru a evita conjunctivitele”, explică dr. Daniel Angelescu.

Ai șansa la o operație gratuită

Tariful intervenției cu Laser Excimer, la clinica Optcline din Deva, este de 4.000 de lei, pentru ambii ochi, însă pacienții care se programează la consult în luna august vor beneficia de o reducere de 25%. Asta înseamnă că tariful ajunge la 3.000 de lei.

Totodată, la finalul lunii august va avea loc și o tombolă, urmând ca trei dintre pacienții programați pentru operația de reducere a dipotriilor cu Laser Excimer să beneficieze gratuit de întreaga procedură.

Contact

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 421 posts and counting.See all posts by nedelcoff

7 comentarii la „Putem reduce dioptriile la ZERO. În 50 de secunde, la Opticline Deva

 • 6 august 2017 la 13:49
  Permalink

  dar dioptriile mai mari se pot corecta?ex-eu la ochiul drept aveam acum 12 ani un -16,recunosc ca nu am mai fost la un control de atunci

  Răspunde
 • 7 august 2017 la 0:07
  Permalink

  Buna
  In cazul hipermetropiei forte cu + 9 departe si +10,5 aproape se poate interveni ?
  Si pina la cat se poate corecta [ in jos ] ?

  Răspunde
 • 7 august 2017 la 21:12
  Permalink

  De la ce vârsta se poate face operația?

  Răspunde
 • 11 august 2017 la 16:45
  Permalink

  Daca se demonstreaza si cu adevarat este asa faceti cel mai mare bine din lume un om al naturi care ne conduce va urm cu mare atentie ok

  Răspunde
 • 15 august 2017 la 18:57
  Permalink

  Bună seara,

  Se poate trata degenerescența maculară. Dacă da, în ce condiții tehnice și financiare ?

  Vă mulțumesc, Mihai Zbucea.

  Răspunde
 • 15 august 2017 la 18:59
  Permalink

  Câtă energie consumă laserul în 50 sec. ca prețul să fie așa de mare ?

  Răspunde
 • 14 martie 2021 la 22:42
  Permalink

  Se poate face operatie de cataratta. cu acest laser si care este costul pentru ambi ochi.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *