Radu Török, cap de afiș al concertelor organizate de Școala de muzică din Petroșani.

Micuțul pianist Radu Török, elev al Școlii Gimnaziale IG Duca din Petroșani, este un produs al “fabricii de pian”. Radu Török este elev în clasa a VI-a și este cap de afiș al concertelor organizate de Școala de muzică din Petroșani.

Elev al profesorului Camelia Ilina, Radu Török este elev în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „I.G.Duca” din Petroșani și unul dintre cei mai promiţători tineri pianişti din România. Are la activ zeci de premii câştigate la concursurile naţionale de interpretare la pian, marea majoritate a acestora fiind premiul I, marele premiu şi premiul special. De altfel, o adevărată galerie a succesului reputat de acest artist este afișată cu mândrie pe situl Asociației ”Fabrica de pian”.

Radu are deja în palmares premii importante. A câștigat una dintre cele mai importante competiții, Olimpiada Regională de pian, fiind singurul elev-pianist din Valea Jiului care s-a calificat la faza națională a olimpiadei.

Pentru a-i susține pe tinerii artiști, Asociația ”Fabrica de pian” și-a propus să strângă banii necesari pentru a le oferi micilor pianiști de la Școala de muzică a Școlii gimnaziale ”IG Duca” șansa de a se pregăti și de a concerta la un pian de concert veritabil.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *