Raul Scurtu: “Faceți campanie de contaminare comunitară?!”

Hunedoreanul Raul Scurtu, fost consilier local susținut de PSD ca reprezentant al societății civile în scop electoral și, mai apoi, dat afară de Dan Bobouțanu, își continuă activitatea de cetățean implicat în problemele comunității.

Scrisoare deschisă

”Domnule primar,

Vă rugăm să ne spuneți dacă ați dispus ca asistentele medicale din cadrul Direcției de Asistență Socială să fie trimise la cules de coronavirus din ușă în ușă, fără nicio protecție, pentru a aduna informații pe care ar fi trebuit să le aveți în evidențele din Primărie?
Considerați că aceasta este măsură de combatere a covid? Nu cumva este o măsura de infectare comunitară? Persoanele periclitate au copii și familii acasă! De ce nu le asigurați protecția necesară? Cum mai puteți corecta situația lor individuală, dacă se îmbolnăvesc? Cine răspunde? Dumneavoastră?? Înainte să luați alte măsuri, asigurați-vă că le respectați dreptul la protecție celor care trebuie să-i protejeze pe ceilalți!
Țara e într-o situație deosebită, se îmbolnăvesc pe capete medici și asistenți și dumneavoastră puneți umărul la îmbolnăvirea lor?! Este un demers, negândit! Încetați goana după imagine, măcar acum, când viețile oamenilor sunt în pericol!
Nu trimiteți oamenii la război cu Covid-19, cu piepturile goale!”

Astfel trebuie echipați asistenții sociali trimiși pe teren!

Astfel trebuie echipați toți asistenții sociali trimiși pe teren

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *