Râul Strei, poluat cu deșeuri

Râul Strei este poluat cu deșeuri de tot soiul. Reprezentanții Brai Cătă, alături de angajații Primăriei Călan au participat la o campanie de ecologizare a malului râului Strei. Nu mai puțin de șase metri cubi de deșeuri au fost adunate de pe malul râului.

„Un munte de PET-uri, sticle, cârpe sau haine, oale, recipiente din plastic, metal de tot felul, hârtii și alte deșeuri mixte reziduale au fost adunate de angajații Primăriei Călan în saci, de pe albia râului Strei, pentru a putea fi transportate și depozitate responsabil. Echipele Brai Cata au oferit sprijin logistic, ocupându-se de ridicarea și transportul celor șase metri cubi de deșeuri, la CMID Bârcea Mare. Deșeurile au intrat mai întâi în stația de sortare, iar ulterior, ce nu se va putea recicla va ajunge la depozitul de reziduuri”, a explicat reprezentantul Brai Cata.

În municipiul Călan, Brai Cata SRL asigură colectarea deșeurilor – fracție umedă și uscată – de pe platformele de depozitare și a implementat, în zona centrală a orașului, programul de colectare separată a deșeurilor reciclabile, prin intermediul sacului galben.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *