Razii ale Poliției la Petroșani și Lupeni

În data de 21.09.2017, poliţiştii petroşăneni au efectuat o razie în cartierele  Aeroport și Colonie, din  municipiul Petroșani, iar în urma activităţilor întreprinse au identificat un tânăr de 19 ani, din Petroşani, cu privire la care au stabilit faptul că, în data de 25.03.2017, prin forţarea și distrugerea uşii de acces, a pătruns în locuinţa unei femei din Petroşani,  refuzând să părăsească imobilul la cererea acesteia.

În urma probelor administrate, faţă de tânăr  s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.

Tot în cadrul raziei, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au identificat un tânăr de 22 de ani, din Petroşani, cu privire la care au stabilit faptul că, în noaptea de 25/26.06.2017, a provocat distrugeri ușii locuinței unei femei din Petroșani. Tânărul va fi cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de distrugere.

Poliţiştii Biroului Rutier  au acţionat în trafic, în vederea diminuării riscului rutier, respectiv a combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere soldate cu victime omenești. În urma controlalelor efectuate pe raza municipiului Petroşani, poliţiştii rutieri au aplicat 13 sancțiuni contravenționale,  în valoare de 2.885 lei și au luat măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule faţă de un conducător auto care nu a acordat prioritate pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a străzii.

Tot ieri, poliţiştii au desfășurat o razie pe raza municipiului Lupeni, în cartierul Viitorului, în cartierul „Centrul vechi” și pe strada Bărbăteni.

În cadrul acţiunii, a fost identificat un bărbat de 32 de ani, din municipiul Lupeni, condamnat de Judecătoria Petroșani  la 2 ani și 4 luni închisoare și 2000 de lei amendă penală, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere  și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Deva.

Totodată, a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din Lupeni,  cu privire la care poliţiştii au stabilit că, la data de 28.02.2017, prin forțarea lacătului ușii de acces, a pătruns într-o locuință din Lupeni, de unde a sustras două boxe și un amplificator audio, valoarea prejudiciului fiind de 400 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Compartimentul Relații Publice – IPJ Hunedoara

 

 

 

 

      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *