Razii zilnice în zonele aglomerate publice. Sunt vizate gările, centrele comerciale și mijloacele de transport în comun

Polițiștii hunedoreni continuă activitățile de informare și verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, în toate localitățile din județ, fiind vizate zonele intens circulate și aglomerate. În cursul zilei de azi, până la această oră, au fost date șase amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție, în stații CFR și trenuri.

De asemenea,  în ultimele 24 de ore au fost verificate 76 societăți comerciale și au fost aplicate 39 de sancțiuni contravenționale în valoare de 24900 lei pentru nerespectarea măsurii de protecție individuală.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi, poliţişti locali, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor, desfășoară zilnic activități pentru informarea cetățenilor și verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-COV2, pe raza județului.

Activitățile desfășurate în acest context vizează, cu predilecție, zonele aglomerate, localurile publice, centrele comerciale, dar și mijloacele de transport în comun.

Polițiștii Serviciului Transporturi Feroviare (T.F.), in cadrul activităților curente de control, urmăresc, pe lângă verificarea normelor igienico-sanitare destinate limitării răspândirii Covid 19, si identificarea si luarea măsurilor legale față de călătorii frauduloși (activitățile desfășurându-se atât în stațiile C.F.R., cât și în trenurile de călători).
Recomandăm atât operatorilor economici, cât și cetățenilor, respectarea măsurile esențiale pentru prevenirea/limitarea îmbolnăvirii cu Covid-19”, potrivit IPJ Hunedoara.

Oamenii legii vor urmări în continuare dacă sunt respectate normele impuse și vor lua măsuri ferme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *