Deva: Lucrările de asfaltare, reparații străzi și trotuare continuă

Echipele Strabag lucrează în această perioadă în mai multe locații din municipiul Deva.

Pe strada Eroilor se execută lucrări de reparații a trotuarelor. Se montează borduri, geigere (guri de scurgere stradale) și se toarnă covor asfaltic nou pe trotuare.

Se lucrează și pe Bulevardul 22 Decembrie. Se repară trotuarul din fața Spitalului Județean de Urgență Deva, pe tronsonul de la strada Dragoș Vodă, intersecție cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu.

Se montează bordurile la trotuare, bordurile carosabile și se toarnă covorul asfaltic. Urmează apoi lucrările de reparații la sectorul de drum cuprins între sensul giratoriu din zona Lido și până la intersecția cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu.

 

Strada Orizontului este de asemenea în reparație. Se frezează covorul asfaltic și se toarnă unul nou și se înlocuiesc bordurile carosabile.

 

În cartierul Gojdu,  zona Zamfirescu, pe Aleea Păcii se continuă repararea trotuarelor, se înlocuiesc bordurile de delimitare și se repară covorul asfaltic.

 

Echipele lucrează și în zona de pasaj Calea Zarandului unde execută lucrări de vopsire a parapetului metallic de protecție.

 

Lucrări de raparații a străzilor, bulevardelor și trotuarelor au fost deja realizate în mai multe zone din municipiu. Acestea au constat în frezareae suprafețelor deteriorate, s-au ridicat capacele de canal și gurile de aerisire gaz la nivel cu carosabilul, s-au montat rigole carosabile, s-a turnat covor asfaltic nou și s-au trasat marcaje rutiere.

 

Administrația publică locală va continua lucrările în toate zonele din oraș și localitățile aparținătoare, unde echipele de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului Deva au identificat că sunt necesare astfel de lucrări.

 

La finalul acestor lucrări, Deva va avea o infrastructură rutieră de calitate.

 

 

Compartimentul de presă al Primăriei Municipiului Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *